Η Εταιρεία

Η εταιρεία Mitsidis Group έχει ως αντικείμενο τον εξοπλισμό αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων και άλλων καταστημάτων εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε συνεργασία με τους καλύτερους οίκους της Ευρώπης, μας δίνεται η δυνατότητα να διαθέτουμε προϊόντα εγγυημένα, με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή αγορά.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων, Γερμανικής και Ολλανδικής προέλευσης. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Αλβανία και την Κύπρο προϊόντων αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής  όπως: αρτοκλίβανοι, στόφες, ψυγειοστόφες, ζυμωτήρια και μίξερ, διαιρέτες ζύμης, κοπτικά ψωμιού, κουλουρομηχανές και γραμμές παραγωγής.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη, γι’ αυτό και έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας παρέχοντας του γνώσεις στις νέες τεχνολογίες, σεμινάρια και πρόσβαση στην ενημέρωση για κάθε τι καινοτόμο και προοδευτικό που θα παρουσιαστεί.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι σε πανελλήνια εμβέλεια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και ικανοί να διαγνώσουν την όποια τυχόν δυσλειτουργία και ν’ ανταπεξέλθουν πλήρως για την επίλυση του εκάστοτε προβλήματος, πάντα σε άμεση συνεργασία με τις εταιρείες του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ - MITSIDIS HELLAS
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ - MITSIDIS HELLAS

Επίσης φροντίζουμε να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τη λειτουργία των μηχανημάτων μέσω των τεχνικών μας και αποστέλλοντας στους πελάτες μας τεχνικά εγχειρίδια, μεταφρασμένα στην Ελληνική γλώσσα.

Συμμετέχουμε στις μεγαλύτερες εκθέσεις αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  εκθέτοντας ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού που διαθέτουμε . Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να έχουν την πραγματική εικόνα των μηχανημάτων και να ενημερώνονται γι’ αυτά. Η συμμετοχή μας στις εκθέσεις εκτός από τη ενημέρωση,  σκοπό έχει την προσωπική επαφή με τους παλιούς αλλά και τους μελλοντικούς μας πελάτες. Κύριο μέλημα μας, να δώσουμε λύση σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες. Υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό που χειρίζεται τα μηχανήματα κατά τη διάρκεια των εκθέσεων και παρέχει την τεχνογνωσία του στο κοινό, το οποίο μπορεί να δει ζωντανά την ποιότητα ψησίματος των αρτοσκευασμάτων αλλά και την οικονομία χρόνου και ενέργειας των μηχανημάτων.

Η 30χρονη επαγγελματική μας δραστηριότητα, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε ολοκληρωμένες μελέτες και λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο και απαίτηση.